top of page
IMG_1942.jpg

Gina de Haro

Fundadora i directora de l'escola amb una llarga trajectòria com a ballarina, coreògrafa i professora de diferents modalitats de dansa.

Després d'anys prenent classes en diferents escoles de Barcelona, comença la formació professional titulada en ballarina profesional amb una duració de 5 anys a la prestigiosa escola Company&Company. Un cop graduada, decideix seguir amb la seva formació viatjant a les escoles més destacades de Londres, París i Berlín per seguir treballant principalment hip hop i contemporani. Actualment estudia un post grau en formació coreogràfica.

 

En l'àmbit pedagògic professional, ha treballat en diferents escoles com Fly dance, Rítmic Granollers, Company&Company i Slam dancing. També ha treballat en diferents centres cívics com l'Espai Jove Garcilaso, l'Espai Jove La Fontana, el centre cívic Sant Agustí i l'Espai Jove Casa Sagnier. Les classes anaven des de hip hop, popping i locking, dancehall, freestyle, contemporani i algunes substitucions de dansa clàssica. Durant el procés ha impartit nombroses Masterclass de hip hop en esdeveniments organitzats per l'Ajuntament de Barcelona i altres .

En l'àmbit de coreògrafa i direcció destaca:
-Coreògrafa i co-directora de l'espectacle infantil: HIP HOP BIG al teatre Romea en col·laboració amb Vania Productions i Elisenda Roca.

-Creadora i organitzadora del festival Rough Diamonds amb el suport econòmic i col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona

-Coreògrafa pel reality show alemán Jungs WC, amb la col·laboració de la cia. Soul Empire

-Coreògrafa de diferents peces per l'esdeveniment "EL RITME DEL CARRER" en totes les seves edicions.

-Organizadora de B-UNIT Festival.

-Coreògrafa de Cia.SoulEmpire amb peces mostrades a esdeveniments reconeguts com I'M HIP HOP i guanyadores de diferents concursos coreogràfics nacionals en categories de junior, absoluta i parelles.

Finalment com a ballarina:
-Ballarina en diversos grups de competició per a concursos nacionals i internacionals.

-Ballarina en la peça FREEDOM, en SNAP FESTIVAL ( Contemporani)

-Ballarina i o actriu per spots de televisió de diferents marques com Sanex, Trident, Spotify, Virgin...

-Ha format part de companyies de dansa  reconegudes nacionalment com Km 0 (Maribel del pino i Kanga Valls) de hip hop, cia. Anna Arboix de hip hop i contemporani i One Love inna di Place (Rafa ponferrada) de dancehall.

Gina de Haro: Sobre...
bottom of page