top of page

L'escola

IMG_20200903_163343 (1).jpg

La nostra historia

Cia Soul Empire, neix de la mà de la ballarina i directora Gina de Haro el 30 de

setembre del 2018.

El mètode que aplica aquesta escola de dansa consisteix ,en el treball dels conceptes de cada estil des de la base. Es treballa i perfecciona la tècnica, es potencia l’agilitat mental, es descobreix la consciència corporal i es desenvolupa la creativitat dels alumnes. Les eines pedagògiques per assolir-ho són: combos tècnics, coreografies i freestyle. Tot això sota el treball observancional cap els alumnes per garantir un bon aprenentatge.

 

‘‘Oferim un ensenyament basat en valors importants com: el respecte, el companyerisme, la constància, l'autodisciplina, la superació, el treball i el compromís.’’ Aquesta estratègia metodològica  parteix de una dinàmica participativa i activa  que, afavoreix els lligam i les relacions socials  entre els alumnes.

 

Paral·lelament, la Cia. Soul Empire es deu al suport incondicional dels grups de treball mes  consolidats , amb els que Gina de Haro ha crescut com a professora i persona. Al mateix temps, tampoc hauria sigut possible sense l'ajuda, el cariño i la passió de pares, tiets, germans... i totes les persones que envoltan els i les alumnes que sempre han recolzat aquest projecte.

Serveis

calendario.jpg
sala.jpg
WhatsApp Image 2023-09-04 at 16.23.27.jpeg

Calendari

Dates importants

Necessites sala?

Per mes informació contacta amb nosaltres

Merchandising

Xandall personalitzat i bosses

Pròximament
bottom of page